Abonare Newsletter

Mobilier Bucătărie MODULARĂ

Mobilier bucatarie modulara model AK_02

Tot ceea ce ai cu adevărat nevoie în bucătărie, design-ul de ultimă generație și calitatea premium sunt mai accesibile ca oricând. AK_02 propune un dialog între diferite finisaje de lemn și culori rafinate, completate cu suprafețe de lucru și placări din quartz sau piatră naturală.

Mobilier bucatarie modulara model AK_04 Cover

Echilibrul este creat între suprafețe ample, luminoase, combinate cu accente naturale de lemn și soluții practice inspirate din bucătăria profesională. AK_04 poate fi considerată „the ultimate kitchen” și se propune ca element arhitectural al casei.

Mobilier bucatarie modulara model AK_06

FENIX NTM®, materialul nanotech de ultimă generație, face din AK_06 modelul cel mai apreciat al momentului. FENIX NTM® poate fi ales atât pentru fronturi cât și pentru blaturi, conferind astfel compozițiilor un aspect monolitic și un design riguros.

Mobilier bucatarie lemn masiv Colectia Village_1

Lemnul masiv și detaliile sale realizate artizanal ne aduc întotdeauna emoție si creează sensibilitate. Bucătăria devine astfel un spațiu de relaxare, de refugiu din calea stresului cotidian, un loc de reunire a familiei.